PERQUÈ ELS CLIENTS ENS TRIEN I ES QUEDEN AMB NOSALTRES

Ho fem fàcil

Li oferim un paquet de viatge complet. El nostre equip dedicat s’encarregarà de tot i de tothom: negociar les millors tarifes, garantir els millors preus, fer reserves i assistència les 24 hores del dia.

Ho fem personalment i sempre en associació amb vostè

Ho fem a partir de les necessitats del vostre client. El nostre equip dedicat ofereix recomanacions personalitzades, assessorament personalitzat i itineraris personalitzats. I en el cas improbable hi hagi un problema, teniu accés directe a ells. Sempre estem buscant maneres d’ajudar-vos a aconseguir el viatge de somni pels vostres clients.

El seu presupost és el nostre

Som competitius. Busquem la millor solució de viatge i tracte als vostres requisits de viatge únics.

Tenim Espanya als nostres peus i cobrim tots els racons

Espanya pot presumir d’un gran nombre de llocs del Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, alguns d’ells recentment han aconseguit arribar als millors 500 llocs de Lonely Planet per veure al món. Si ja heu vist els llocs més emblemàtics d’Espanya, és hora de fer el vostre recorregut al següent nivell. Els nostres professionals experimentats coneixen tots els secrets sobre Espanya.

Tenim xarxa i socis

Com a membres de l’ACAVE, l’Agència Catalana de Turisme (ACT), el Patronat de Turisme de Costa Brava Girona i la Diputació de Barcelona, comptem amb socis i contactes a tot Espanya i podem aconseguir els millors preus i ofertes en tot, des d’hotels i trasllats, fins a entrades i excursions.

Tenim el millor équip

Tenim una gran xarxa a tot Espanya. Però és l’equip talentós darrere d’això que fa la diferència real: molts anys d’experiència i coneixements que et donen el millor servei.

Suport 24/7 d'emergència per als viatgers

El nostre servei d’assistència d’emergència 24 hores el proporciona el nostre equip, disponible per ajudar els viatgers cada vegada que ho necessitin, a qualsevol lloc d’Espanya.