Costa Daurada

Allotgeu-vos en un dels nostres fantàstics hotels de platja al costat de la platja de Salou o la Costa Daurada. Qui va dir que la història no pot ser divertida? A Tarragona trobareu una gran quantitat de restes que permeten tornar enrere i descobrir el nostre passat.

GEOGRAFIA

Delta de l'Ebre

El delta de l’Ebre és la zona humida més gran de Catalunya, on el riu Ebre transcorre després de 910 quilòmetres de la seva font a Cantàbria. Us proposem una visita FD on els estudiants visitaran l’observatori de l’ecomuseu i els ocells al matí i, a la tarda, una excursió en vaixell fins a la desembocadura del riu Delta que els ajudarà a tenir una idea de la dimensió i la bellesa del paisatge.

Parc eòlic de Colladetes

Llançat al maig de 1999, el parc eòlic de Colladetes està situat a 40 km de Salou i és un dels parcs eòlics més importants de Catalunya. Durant la visita, el grup veurà els aerogeneradors, i els estudiants aprendran sobre l’energia eòlica i com funciona.

ART I DISSENY

Gaudí centre Reus

L’únic centre temàtic dedicat a la vida i obra de Gaudí. Un nou i sorprenent espai d’interpretació dissenyat amb les últimes tecnologies, on els estudiants experimentaran amb models tàctils i interactius, descobriran els secrets de l’arquitectura innovadora de Gaudí i gaudeixen d’un espectacle audiovisual de diverses pantalles a 360º.

La Barcelona artística

Visiteu la Barcelona modernista amb una guia de parla anglesa. Un dia complet de turisme per la ciutat on el grup veurà els edificis més artístics.

Reus modernista

Reus compta amb un destacat patrimoni modernista. Us proposem un passeig pel centre de la ciutat per admirar les façanes dels edificis més importants. Els estudiants poden gaudir de l’esperit del modernisme a Reus i completar la visita amb el Gaudí Center. Descobrir els secrets de la vida i l’obra de Gaudí, el que el va convertir en un geni!

La ruta cistercenca

És un patrimoni artístic i cultural de cadascun dels monestirs cistercencs: Santes Creus i Poblet. Des de la fusió dels tres monestirs, els estudiants poden descobrir una terra rica en cultura, patrimoni, natura, celebracions i tradició.

ESTUDIS EMPRESARIALS

Port de Tarragona

El Port de Tarragona és un dels ports més importants de la Mediterrània. En arribar, els estudiants podran veure un audiovisual on s’explicaran els aspectes més importants del port i la seva activitat comercial. A continuació, un membre del personal del departament comercial, anirà amb ells en un vaixell per veure les diferents terminals i un taller.

Aeroport de Reus

Durant el recorregut per l’aeroport, el grup farà un recorregut per les instal·lacions de l’aeroport (àrees públiques i aeròdrom) amb l’objectiu de descobrir el treball operatiu dels diferents departaments per garantir un servei òptim als passatgers i visitants.

CLÀSSICS

Tarragona visita mig dia

Antigament capital de l’Imperi Romà, Tarragona (Tarraco a l’època romana) té la seva història visible a tota la ciutat. Durant una visita de mig dia, el grup podrà visitar el circ romà, l’amfiteatre, les antigues muralles de la ciutat i el Museu Arqueològic. Comprendran la història i la raó per la qual les ruïnes romanes de Tàrraco han estat designades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Tarragona i voltans dia complert

Una visita d’un dia complet a Tarragona permetrà al grup tenir una sensació real de l’important que va ser Tarraco en l’època romana. No només per la ciutat, sinó també pels voltants. Després de visitar les ruïnes més importants de la ciutat, tindran temps per dinar i els estudiants seguiran la seva excursió visitant la pedrera del Mèdol i el pont de les Ferreres, també conegut com a Pont del Diable, situat als voltants de Tarragona.

Solicitut de reserva

INSPIREU-VOS I CONTACTEU AMB NOSALTRES PER COMENÇAR!

Creem Tours Escolars segons les necessitats del vostre client