La ruta está diseñada para pasar cuatro días en Les Garrigues y dedicar gran parte del viaje a descubrir cómo los productores locales producen aceite de oliva de tan alta calidad, pero también, conocer las diferentes técnicas de producción y elaboración, así como la variedad de productos que pueden obtenerse con aceite de oliva.

Si llegará a Barcelona en avión o tren, viajará de Barcelona a Vinaixa en tren y desde allí hacia La Pobla de Cérvoles en autobús, donde pasará tres noches en el Hotel.

Durante los cuatro días se podrá visitar los lugares más importantes relacionados con la tradición y cultura de la producción del Aceite, como el Centro de la Cultura del Aceite de Cataluña. También, participar de talleres relacionados con el aceite de oliva y exhibiciones en las que aprenderá a cocinar platos tradicionales de la región.

Día 1: Llegada a La Pobla de Cérvoles

La llegada al Hotel Vilosell Wine, en Vilosell, donde te vas a quedar. Llegada al Hotel Casa Llobera, en la Pobla de Cérvoles, donde se alojará la primera noche y le daremos una guía de orientación.

Día 2: La Pobla de Cérvoles

El segundo día participarás en una actividad con un proveedor local “Oleasoul”, donde pasarás casi todo el día y desayunarás, almorzarás y talleres relacionados con el aceite y los productos locales.

Día 3: La Pobla de Cérvoles – La Granadella

Por la mañana iremos a la Granadella para visitar el Centro y Cultura del Oli y visitar el museo y habrá un show-cooking para mostrar cómo se elaboran algunas de las recetas típicas de la comarca.

Día 4: Regreso a casa

El último día, por la mañana, paseo por el pueblo y salida.

El programa se puede realizar a la medida de las necesidades de sus clientes.

Aquests productes de turisme lent s’han produït gràcies al suport financer de la Unió Europea en el marc del Programa ENI CBC de la Conca del Mar Mediterrani.

Más información:

Duración: 4 Días / 3 Noches

Solicitud de reserva

Comparte

La ruta està dissenyada per passar quatre dies a Les Garrigues i dedicar una gran part del viatge a descobrir com els productors locals produeixen oli d’oliva de tan alta qualitat, però també, conèixer les diferents tècniques de producció i elaboració, així com la varietat de productes que es poden obtenir amb oli d’oliva.

Si arribareu a Barcelona amb avió o tren, viatjareu de Barcelona a Vinaixa amb tren i des d’allí cap a La Pobla de Cérvoles en autobús, on passareu tres nits  a l’Hotel..

Durant els quatre dies es podrà visitar el llocs més importants relacionats amb la tradició i cultura de la producció de l’Oli, com el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya. També, participar de tallers relacionats amb l’oli d’oliva i exhibicions en les quals aprendrà a cuinar plats tradicionals de la regió.

Dia 1: Arribada a La Pobla de Cérvoles

L’arribada a l’Hotel Vilosell Wine, a Vilosell, on et quedaràs. Arribada a l’Hotel Casa Llobera, a la Pobla de Cérvoles, on us allotjareu la primera nit i us donarem una guia d’orientació.

Dia 2: La Pobla de Cérvoles

El segon dia participaràs en una activitat amb un proveïdor local “Oleasoul”, on passaràs quasi tot el dia i esmorzaràs, dinaràs i tallers relacionats amb l’oli i els productes locals.

Dia 3: La Pobla de Cérvoles – La Granadella

Al matí anirem a la Granadella per visitar el Centre i Cultura de l’Oli i visitar el museu i hi haurà un show-cooking per mostrar com s’elaboren algunes de les receptes típiques de la comarca. 

Dia 4: Tornada a casa

L’últim dia, al matí, passejada pel poble i sortida.

El programa es pot fer a la mida de les necessitats dels vostres clients.

Aquests productes de turisme lent s’han produït gràcies al suport financer de la Unió Europea en el marc del Programa ENI CBC de la Conca del Mar Mediterrani.

Més informació:

Durada: 4 Dies / 3 Nits

 

Solicitut de reserva

Comparteix